Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 10.02
PPL Pondělí 10.02
Osobní odběr Úterý 11.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologie šampaňského

Technologie šampaňského
11 %

705  Kč 793 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.
Autor:
Nakladatel: Vinselekt Michlovský, a.s.
ISBN: 978-80-905319-7-0
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 308
Mohlo by se vám také líbit..