Káva a kávové speciality
57
%
56 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy.Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici.Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy.Teplé i studené nápoje z kávy, kombinace kávy s mlékem, čokoládou, medem, alkoholem, bylinami a kořením. Reprezentační výběr vyzkoušených předpisů z celého světa.Recepty na drobné pečivo, cukroví a jiné cukrářské lahůdky vhodné pro kávové dýchánky.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-452-3 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • nápoje • káva • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příběh čaje
Zdeněk Thoma; Soňa Thomová; Michal Thoma
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Vše o čaji pro čajomily
Valter Karel
-
Scotch Whisky
Schobert, Walter
-
Chateau Mouton Rothschild
Frenzel, Ralf
-
Gin & Tonic
Du Bois, Frédéric
-
Mělnické přípitky po 100 letech - Vin...
Tůma Jaromír
-
Craft Beer
-
The Curious Bartender. Vol.1
Stephenson, Tristan
-
Cocktails Classics
Adam, Helmut
-
Riesling - Robert Weil
-
Whisky
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava