Káva a kávové speciality
57
%
56 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy.Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici.Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy.Teplé i studené nápoje z kávy, kombinace kávy s mlékem, čokoládou, medem, alkoholem, bylinami a kořením. Reprezentační výběr vyzkoušených předpisů z celého světa.Recepty na drobné pečivo, cukroví a jiné cukrářské lahůdky vhodné pro kávové dýchánky.
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7360-452-3 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 96 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • nápoje • káva • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Mělnické přípitky po 100 letech - Vin...
Tůma Jaromír
-
Craft Beer
-
Frisch gepresste Säfte
Pyter, Diana
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
The Complete Joy of Homebrewing
Papazian, Charlie
-
Spritz
Baiocchi, Talia
-
The Book of Tea
Okakura, Kakuzo
-
Wein - Die neue Schule
Priewe, Jens
-
Cocktails
Brandl, Franz
-
365 Smoothies
-
Aby měl život jiskru
Formáčková Marie
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
