Pálíme ovoce
22
%
241 Kč 309 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu?\nPro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti zpraxe a výuky.
Autor: | Klaus Hagmann |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-282-1 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - vázané |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Uhrová Helena
-
Výroba vína u malovinařů
Pavel Pavloušek
-
The Curious Bartender's Gin Palace
Stephenson, Tristan
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Krkonošští rodáci vzpomínají - Dramat...
Dušek Libor
-
Levandulová zahrada
Lucinda Riley
-
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Harvey Carruthers
-
36. týden
Sofie Sarenbrant
-
Příběh jedné lásky
Anika Pastoreková
-
V pekle mezi ostnatými dráty - Zpověď...
Steinberg Manny
-
Dům na prodej
Sarenbrant Sofie
-
Plný batoh pytláckých příběhů V - Kru...
Sobotka Richard
-
Mobilní včelaření
-
Včelaření pro kluky a holky
Bentzien Claudia
-
Kdo políbí Terezu
Barbora Robošová