Barista's Bible
19
%
422 Kč 521 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Beginning with a brief history of the coffee bean, this indispensable tome elucidates the four fundamental necessities for making a perfect espresso drink: the blend, the grind, the machine and the skills of the barista. The first half of the book covers traditional coffee drinks such as lattes and cappuccinos in addition to lesser known alcoholic drinks such as the caf© agave, while the second half deals with the most delectable sweet coffee accompaniments such as cookies and cupcakes.
Nakladatel: | Gingko Press |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Kniha o těhotenství, porodu a dítěti ...
Pařízek Antonín, Honzík Tomáš
-
Léčíme si záda sami
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Nemoc jako řeč dětské duše
Ruediger Dahlke; Vera Kaesemann
-
Klinická parazitologie psa a kočky
Vlasta Svobodová
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Speciální patologie
Ctibor Povýšil
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Fyziologie - Třetí, přepracované vydání
Rokyta, Richard
-
Tejpování pevnými a pružnými tejpy
Stanislav Flandera
-
Geriatrie pro praxi
Eva Topinková
-
Simpsons Comics
Groening, Matt
-
I love Type. Vol.8
-
Mockingbird Wish Me Luck
Bukowski, Charles
-
The Roominghouse Madrigals
Bukowski, Charles