Barista's Bible
19
%
422 Kč 521 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Beginning with a brief history of the coffee bean, this indispensable tome elucidates the four fundamental necessities for making a perfect espresso drink: the blend, the grind, the machine and the skills of the barista. The first half of the book covers traditional coffee drinks such as lattes and cappuccinos in addition to lesser known alcoholic drinks such as the caf© agave, while the second half deals with the most delectable sweet coffee accompaniments such as cookies and cupcakes.
Nakladatel: | Gingko Press |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Léčíme si záda sami
-
Mimsova lékařská mikrobiologie
Goering Richard
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Speciální patologie
Ctibor Povýšil
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Fyziologie - Třetí, přepracované vydání
Rokyta, Richard
-
Traumatologie
Peter Wendsche
-
Geriatrie pro praxi
Eva Topinková
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Psychologie pro učitelky mateřské školy
Václav Mertin; Ilona Gillernová
-
Program Ano NO skutečný zachránce života
Louis J. Ignarro
-
Simpsons Comics
Groening, Matt
-
I love Type. Vol.8
-
Mockingbird Wish Me Luck
Bukowski, Charles
-
The Roominghouse Madrigals
Bukowski, Charles