Velká česká kuchařka 1
204 Kč 499 Kč
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru. Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. Téměř 2000 receptů tohoto dílu doplní druhý a třetí svazek věnované studené kuchyni, moučníkům a cukroví i teplým a studeným nápojům, takže vznikne nejrozsáhlejší kuchařská kniha, jaká kdy u nás vyšla.
Historicky první vydání kompletního Vrabcova díla se jistě stane chloubou a ozdobou knihovny každého příznivce gastronomie, kuchyňského profesionála i hospodyněk všech generací.
Autor: | Vilém Vrabec |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 978-80-7451-398-5 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 696 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla • kuchařství |
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Matematické, fyzikální a chemické tab...
Radek Chajda
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Kája Mařík 1
Felix Háj
-
Ptáci
-
Nejkrásnější pohádky
Josef Quis
-
Česko Ottův historický atlas
-
Pes a jeho řeč
Gwen Bailey
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Kočka a její řeč
Gwen Bailey
-
Anglicko-český česko-anglický slovník