Receptář - Celoroční průvodce houbaře
12
%
262 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je souborem více než 120 receptů z hub. Recepty jsou rozděleny podle ročních období, ve kterých houby jako základní surovinu pro přípravu známých i méně známých pokrmů najdeme. Nechybí návod na různé způsoby zpracování a konzervování hub.
Autor: | Socha Radomír, Baier Jiří |
Nakladatel: | Aventinum |
ISBN: | 978-80-7442-005-4 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | kroužková |
Počet stran: | 80 |
Zařazení: | kuchařské recepty • houbová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Sbíráme čirůvky
Socha Radomír, Baier Jiří
-
Kráska a zvíře
Jeanne-Marie Leprince de Beaumont
-
Vlci
Karel Šťastný
-
Pražské jezulátko, 3. vydání
Josef Forbelský
-
Atlas migrace ptáků ČR a SR
Cepák Jaroslav a kolektiv
-
Akvarijní ryby - fotografický atlas
Stanislav Frank
-
Rytíři krále Artuše
Vladimír Hulpach
-
Dravci, sokoli a sovy
Karel Šťastný
-
Náš vesmír
Dušek J., Grygar J.,
-
Chladné zbraně
Petr Moudrý
-
Holubi a jejich chov
Slavibor Petržílka
-
Léčivé a zrádné síly hub
Baier Jiří
-
Drahé kameny Moravy a Slezska
Mrázek Ivan, Rejl Luboš
-
Zbraně I. a II. světové války
Vladimír Dolínek
-
Pokojové rostliny
Přibyl, Jan; Berger, Zdeněk
-
Pokojové rostliny
Anna Skalická