Zelenina
17
%
415 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Autor: | Pekárková Eva, Krejčová Zdenka |
Nakladatel: | Aventinum |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná s prebalom |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | atlasy • příručky • pěstování zahradních rostlin • zelenina |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kráska a zvíře
Jeanne-Marie Leprince de Beaumont
-
Vlci
Karel Šťastný
-
Pražské jezulátko, 3. vydání
Josef Forbelský
-
Atlas migrace ptáků ČR a SR
Cepák Jaroslav a kolektiv
-
Rytíři krále Artuše
Vladimír Hulpach
-
Dravci, sokoli a sovy
Karel Šťastný
-
Náš vesmír
Dušek J., Grygar J.,
-
Léčivé a zrádné síly hub
Baier Jiří
-
Drahé kameny Moravy a Slezska
Mrázek Ivan, Rejl Luboš
-
Zbraně I. a II. světové války
Vladimír Dolínek
-
Sbíráme čirůvky
Socha Radomír, Baier Jiří
-
Zvířata v lese
Anděra, Miloš
-
Keramika
Rada Pravoslav
-
Receptář - Celoroční průvodce houbaře
Socha Radomír, Baier Jiří
-
Hmyz
-
Lesní ptáci
Hrabák, Rudolf