Zelenina
20
%
399 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Autor: | Pekárková Eva, Krejčová Zdenka |
Nakladatel: | Aventinum |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná s prebalom |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | atlasy • příručky • pěstování zahradních rostlin • zelenina |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Keramika
Rada Pravoslav
-
Rostliny pro zdraví
Opletal, Lubomír; Volák, Jan; Krejča, Jindřich
-
Grafika
Aleš Krejča
-
Atlas migrace ptáků ČR a SR
Cepák Jaroslav a kolektiv
-
Akvarijní ryby - fotografický atlas
Stanislav Frank
-
Rytíři krále Artuše
Vladimír Hulpach
-
Dravci, sokoli a sovy
Karel Šťastný
-
Náš vesmír
Dušek J., Grygar J.,
-
Holubi a jejich chov
Slavibor Petržílka
-
Léčivé a zrádné síly hub
Baier Jiří
-
Zbraně I. a II. světové války
Vladimír Dolínek
-
Pokojové rostliny
Přibyl, Jan; Berger, Zdeněk
-
Pokojové rostliny
Anna Skalická
-
Sbíráme čirůvky
Socha Radomír, Baier Jiří
-
Zvířata v lese
Anděra, Miloš
-
Receptář - Celoroční průvodce houbaře
Socha Radomír, Baier Jiří