Škola kuchařských technik
20
%
401 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.
Autor: | Jeni Wright |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-2594-3 |
Rok vydání: | 2014 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 352 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • kuchařství • příprava jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Pasta Bible
Jeni Wright
-
Velké křížovky na každý den
-
Napečeno bez pečení
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 5 - A Fénixov rád, 2. vy...
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 3 - A väzeň z Azkabanu, ...
Rowlingová Joanne K.
-
Hypnotizér
Lars Kepler
-
Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vy...
Gray John
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Harry Potter 1 - A kameň mudrcov, 3. ...
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 1 - A kameň mudrcov, 2. ...
Rowlingová Joanne K.
-
Da Vinciho kód
Brown Dan