Jídlo s.r.o.
14
%
342 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.
Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!
Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře.
Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.
Autor: | Roman Vaněk |
Nakladatel: | Pražský kulinářský institut |
ISBN: | 978-80-87737-20-0 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše &am...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro vše...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recept...
Roman Vaněk
-
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
Roman Vaněk
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše &...
Roman Vaněk
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb děd...
Roman Vaněk
-
SNADNO & RYCHLE 3 - Jednoduché re...
Roman Vaněk