Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 20.12
PPL Pátek 20.12
Osobní odběr Pondělí 23.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

145  Kč 149 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Autor:
Nakladatel: Dona
ISBN: 978-80-7322-192-8
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 216
Mohlo by se vám také líbit..