Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
145 Kč 149 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Autor: | Doležalová Alena |
Nakladatel: | Dona |
ISBN: | 978-80-7322-192-8 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 216 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Domácí krabičková dieta 1 - 3 - BOX
Doležalová Alena
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčk...
Doležalová Alena
-
Hity domácí kuchyně
Doležalová Alena
-
Kniha o těhotenství, porodu a dítěti ...
Pařízek Antonín, Honzík Tomáš
-
Zánět skrytý zabiják
David Frej
-
Biologické hodiny - Tajemství metabol...
David Frej
-
Stravou proti zánětu
David Frej
-
Jak přežít dobu jedovou?
Strunecká Anna
-
Nej - kung cvičení pro zdravé šlachy ...
Mantak Chia
-
Domorodí válečníci Severní Ameriky
Chris McNab
-
Fit moučníky a dezerty
Alena Doležalová
-
Kváskový chleba - Kváskomanie v Čechá...
Momčilová Pavla
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Dyk Vladimír
-
STÉVIE místo cukru - 365 receptů s po...
Alena Doležalová
-
TOPP Lávové koláčky
Jasmin Schlaich
-
Knedlíková revoluce
Schlaipfer, Michael