Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů
31
%
241 Kč 349 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.
Autor: | |
Nakladatel: | Naše vojsko |
ISBN: | 978-80-206-1594-7 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Raduga po novomu 1
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
-
Podívej se do vesmíru
-
Kronika 5
-
Raduga po novomu 1
-
Jak věci fungují
-
Nová Němčina do ucha
-
CD Nová angličtina do ucha 3.
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Moderní indická kuchařka
Kolektiv
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
BBQ kuchařka
DJ BBQ