Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
20
%
215 Kč 269 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Autor: | Uhrová Helena |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-151-0 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a...
Jan Jílek
-
Pálíme ovoce
Klaus Hagmann
-
Výroba vína u malovinařů
Pavel Pavloušek
-
Začínáme s chovem slepic, hus a kachen
Marie-Theres Estermann
-
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Harvey Carruthers
-
Holubi - výživa a krmení
Köhler Dietmar
-
Mobilní včelaření
-
Včelaření ve městě
-
Plný batoh pytláckých příběhů III - P...
Richard Sobotka
-
V lesním ráji
Mráz Igor, Vogeltanz Jaroslav
-
Výchova a výcvik loveckého psa - Mode...
Anton Fichtlmeier
-
Vše o chování, zvycích a zlozvycích s...
Krause, Antje
-
Včelaření jako hobby - Cesta k vlastn...
Spiewok, Sebastian
-
Včelaření v souladu s přírodou ve vel...
Orlow, Melanie von
-
Úspěšný chov slepic
Peitz Beate a Leopold, Bauer Wilhelm,
-
Úspěšný chov ovcí
Haus, Kai