Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
352 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Autor: | Uhrová Helena |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-151-0 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Pálíme ovoce
Klaus Hagmann
-
Výroba vína u malovinařů
Pavel Pavloušek
-
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Harvey Carruthers
-
36. týden
Sofie Sarenbrant
-
Příběh jedné lásky
Anika Pastoreková
-
Plný batoh pytláckých příběhů III - P...
Richard Sobotka
-
Plný batoh pytláckých příběhů IV - Př...
Richard Sobotka
-
V pekle jménem Bergen-Belsen
Tomi Reichental
-
Kouzelný šepot koní - Holky v sedlech 2
Jablonski Marlene
-
Lovecké vzpomínky
Michal Štefančík
-
Zbývá nám tak málo času
Marny Dominique
-
Moje domácí lékárna z léčivých bylin
Karin Greiner
-
Knižní hon
Chambliss Bertman Jennifer
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Levandulová zahrada
Lucinda Riley