Domácí zabijačka
17
%
240 Kč 288 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
Autor: | Půhoný Josef |
Nakladatel: | Brázda |
ISBN: | 978-80-209-0418-8 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 120 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vše o chatách a zahrádkách
Kolektiv Autorů
-
Vaříme podle Herbáře 3
Winterová Kateřina, Rybová Linda
-
Hrátky s těstem
Iva Trhoňová
-
Drůbež na vašem dvoře
Iveta Prombergerová
-
Ježdění podle Sally Swift
Swift Sally
-
Včelí produkty mýtů zbavené
Dalibor Titěra
-
Jezdecký výcvik se systémem - Drezurn...
Radloff Stefan
-
Chov koz
-
Skokové ježdění
Paalman Anthony
-
Pěstujeme slivoně
Blažek Jan, Kneifl Václav
-
Medovice a včely
Haragsim Oldřich
-
Lamy a jejich chov
Milena Fantová
-
Génius včelstva
Tourneret Éric, Tautz Jürgen, de Saint Pierre Sylla,
-
Dívka na tančícím koni
Dujardin, Charlotte, CBE
-
Včelařka - Jak začít s chovem včel
Orlow, Melanie von
-
Začínáme včelařit
Kamler, František