Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
12
%
350 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne.
Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.
Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby.
Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.
Autor: | |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-7549-585-3 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 256 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Raduga po novomu 1
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
-
Podívej se do vesmíru
-
Kronika 5
-
Raduga po novomu 1
-
Jak věci fungují
-
Nová Němčina do ucha
-
CD Nová angličtina do ucha 3.
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Vodka
-
Polévkování
Velázquezová Alison
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík