Česnek
346 Kč 349 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže.
Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience.
Autor: | Linford, Jenny |
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 978-80-7390-853-9 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Missing Ingredient
Linford, Jenny
-
Guns N´ Roses
Elliott, Paul
-
Věštby podle zvěrokruhu
Ekrek Alice
-
Mléko a med
Kaur Rupi
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Mořeplavec
Diana Gabaldon
-
Havran a jiné básně
Edgar Allan Poe
-
Vážka v jantaru
Gabaldon Diana
-
Jóga pro začátečníky
Martin Cory
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Cesta do středu Země
Verne Jules
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Bubny podzimu
Diana Gabaldon
-
Na kometě
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules