Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
11
%
354 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Autor: | Joza Břízová |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-7549-260-9 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Vodka
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Polévkování
Velázquezová Alison
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík
-
Rakovina prsu
Oellerich a kolektiv Heike
-
52 projektů na městskou zahradu
Oftringová Bärbel
-
Chci spát
Griffey, Harriet
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Karolína Fourová
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Štěstí od pasu dolů
Gralla, Oliver
-
Všechno nejlepší k narození dítěte
-
Přátelé v dobrém i ve zlém
-
Vystup z řady
-
Vyškrabávací obrázky: Čarokrásné víly
-
Začni teď! Průvodce otužováním
Vencl David, Bílek Petr