Broskev plátky lyofilizované 120 g -
494 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Nakladatel: | BigBoyButter |
ISBN: | 8594193030675 |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cukrfree
Janina Černá
-
Mnich, který prodal své ferrari
Robin S. Sharma
-
BARF Krmení psa přirozenou stravou
Kateřina Novosádová
-
Žítkovské bohyně
Kateřina Tučková
-
Udělej si svoji knihu
-
Němčina pro jazykové školy nově 1 UČ ...
Věra Höppnerová
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Česky krok za krokem 2
Pavla Bořilová; Lída Holá
-
Emoční inteligence
Daniel Goleman
-
Sirotčinec slečny Peregrinové pro pod...
Ransom Riggs
-
Střet civilizací
Samuel P. Huntington
-
Angličtina pro jazykové školy I.
Stella Nangonová
-
Arašídový krém gastro 1000g crunchy -
-
Arašídový krém 250g Peanut Butter smooth
-
Grand zero s bílou čokoládou 250 g
-
Ananas plátky lyofilizované 150 g