Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 17.12
PPL Úterý 17.12
Osobní odběr Středa 18.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vitamin K2 90 kapslí

Vitamin K2 90 kapslí

1029  Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Zcela nový vitamín K2 extrahovaný pomocí speciální technologie z pokrmu natto – fermentovaných sojových bobů. Vitamín K je spojován především s procesem správného srážení krve, má však vliv i na další oblasti spojené s kondicí kardiovaskulárního systému. Především je jeho účinek spojen s procesem uvolňování vápníku do kostí, kam patří, a nikoli do krevního oběhu, kde se u ukládá v cévách. Mimo jiné má také vliv na oblast insulinové sensitivity.\n \nProdukt je určen pro všechny jedince zaměřené na:\n \n- Kondici kardiovaskulárního systému\n- Insulinovou sensitivitu\n- Kondici a pevnost kostí\n \nVitamín K a kardiovaskulární systém\n \nJe prokázána souvislost mezi dlouhodobým nedostatkem vitamínu K a zvýšením ukládáním vápníku v cévách. Ty jsou pak méně a méně pružné, až může po čase dojít k rozvoji vážného problému – cévy musí být kvůli správnému proudění krve pružné a schopné se stahovat a roztahovat. Tím nejvážnějším problémem je buď ischemická choroba srdeční nebo onemocnění periferních tepen, typicky na nohách nebo chodidlech.\n \nVitamín K a srážení krve\n \nVlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních druhů proteinů, které ve spojení s kolagenovými vlákny produkují krevní sraženiny – ty zabrání krvácení a vytvoří takzvaný thrombus, velkou krevní sraženinu, která se později promění v novou tkáň.\n \nVitamín K a inzulinová sensitivita\n \nČím méně jsme citliví na hormon inzulin (který je vyplavován po každé konzumaci především sacharidů), tím více jej potřebujeme, abychom udrželi stabilní hladinu glukózy v krvi. Klesající inzulinová sensitivita postupně může vést až inzulinové rezistenci, která je průvodním jevem vzniku diabetu typu 2. Vlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních enzymů, které nárůst inzulinové sensitivity brzdí.\n \nČistota produktu\n\n Všechny složky jsou 100% aktivní\n Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel , která mohou tvořit až 50 % tablety)\n Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky\n Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany\n Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Nakladatel: Viridian
ISBN: 5060003592594
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..