Ananas plátky lyofilizované 150 g
22
%
289 Kč 370 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Nakladatel: | BigBoyButter |
ISBN: | 8594193030668 |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Český jazyk Přehled středoškolského u...
Drahuše Mašková
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Přijímací zkoušky na vysokou školu Če...
Marie a kol. Čechová
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Terminologiae medicae IANUA
Martin Vejražka
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Stručné dějiny latinské literatury st...
Nechutová Jana, Stehlíková Dana,
-
Economy in English
-
Odmaturuj! z německého jazyka 2
Šárka Mejzlíková
-
Střecha nad hlavou
-
Curzio Malaparte
Liesegang, Torsten
-
APA style
Miller, Frederic P.
-
Arašídový krém gastro 1000g crunchy -
-
Grand zero s bílou čokoládou 250 g
-
Mango plátky lyofilizované 130 g
-
Arašídový krém gastro 1000g smooth