Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 04.12
PPL Středa 04.12
Osobní odběr Čtvrtek 05.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Intra rush 500 g

Intra rush 500 g
10 %

711  Kč 788 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Intra Rush BCAA 10-1-1 - LSP jako jedna z prvních německých a zřejmě i Evropských firem, přináší průlom v oblasti zvýšení kvality tréninku. Intra Rush zajistí, doplnění vyčerpaných živin již během cvičení, takže maximální výkon během tréninku může být udržován na maximum. Zvláště důležité jsou rozvětvené aminokyseliny leucin, isoleucin a valin (BCAA). Po celá léta, se používal hlavně poměr 2: 1 : 1. Mezitím se však ukázalo, že pro většinu sportovců je výrazně důležitější vyšší podíl L-leucinu . Ne bez důvodu, se v USA již mnoho let prodávají BCAA produkty s 4: 1: 1, 6: 1: 1 nebo 8: 1: 1 poměrem. Toto dorazilo již i na český trh, ale INTRA Rush® je tím trvale o krok dále a poskytuje poměr 10: 1: 1 což je historicky nejvyšší obsah leucinu v BCAA produktu. Dále je pro optimální účinek přidán i L-glutamin, L-citrulin, spolu s minerály sodík, draslík, hořčík a vápník.\n\nVzhledem k obsaženým látkám, je INTRA Rush® skvěle zpracováván tělem bez nákladných trávicích procesů a může být použit, před a hlavně v průběhu tréninku a jiné sportovní aktivity. Toto zajistí kvalitní trénink v plném nasazení po celou dobu tréninku a také následně výrazně ovlivní regeneraci po zátěži.\nLeucin je hojně využíván jako součást doplňků stravy v kulturistice, protože zvyšuje syntézu proteinů ve svalech a tím podporuje jejich růst. Svaly reagují na přísun energie a aminokyselin (stavebních bloků pro proteiny svalů), přičemž leucin má z aminokyselin největší efekt. \nLeucin je spolu s dalšími aminokyselinami s rozvětveným řetězcem odbouráván ve svalech, tukové tkáni, ledvinách a mozku, kde slouží jako zdroj energie, a ne v játrech, jak je běžné pro ostatní aminokyseliny. Za degradaci je zodpovědný dehydrogenázový komplex 2-ketokyselin s větveným řetězcem (BCKDC), rozklad postranní skupiny probíhá podobným postupem jako beta-oxidace mastných kyselin a výsledným produktem je acetylkoenzym A. Leucin je jednou ze dvou proteinogenních aminokyselin, které jsou výhradně ketogenní (druhá je lysin), při odbourávání leucinu tedy nevzniká glukóza, ale ketolátka kyselina acetyloctová a jeho využívání jako zdroj energie vede ke ketóze. \nLeucin doplněný zbylými dvěma větvenými aminokyselinami Isoleucin a Valin, zásadní měrou podporuje výkon a pomáhá ochraňovat svalové vlákno. Přidaný L-Glutamin zásadně podporuje regeneraci a funkci svalového vlákna.\nTato kombinace poměru 10-1-1 a vysokého obsahu Glutaminu je ojedinělá a po dlouhém testování německými sportovci, kteří spolupracují s LSP, byla uvedena na trh jako jedinečná.. pod názvem Intra Rush\n\nDůležité také je, že přípravek neobsahuje cukry a stimulanty !!\n\nZnačka LSP je pod neustálou kontrolou TUV certifikace 9001:2000, která je v německu velmi přísná\n\nPřípravek je vyroben kompletně v německu a splňuje veškeré normy pro trh v EU \n\nSuroviny použité pro výrobu jsou vyrobeny pomocí fermentace.\n\nL-Glutamin, BCAA pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu,BCAA patří k přírodním produktům a splňuje koncept Green Enviromental Protection = ochrany životního prostředí . Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například met hanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.\n\nÚčinnost v lidském těle\n\nL-Glutamim,BCAA pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.\n\nKvalita produktu\n\nToxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu,BCAA chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu,BCAA zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermen tací získaný L-Glutamin,BCAA nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.\n\nVýrobní prostředí\n\nL-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmínkách s normální teplotou a tlakem. Zřídka kdy jsou používány jakékoliv organické těkavé látky, což vše dohromady zajišťuje lepší výrobní prostředí. Proto tato výroba vyhovuje standardům ochrany životního prostředí. Malé množství zbytkového kalu, destilátu a odpadní vody může být zlikvidováno s následujícími omezeními: *Veškeré usazeniny zachycené na filtračním rámu při tlakové filtraci tekutiny, vzniklé při kvašení, je možno použít jako přaiac ute;davné krmivo pro ryby, prasata atd. *Malé množství zbytkové vody může být po dokonalém zpracování a vyčištěná vypuštěno. *Destilát může být dále lépe využit po přeměně na vysoko-thiamino-proteinové hnojivo. Všechna tato opatření pomáhají předcházet znečištění životního prostředí a pomáhají zajistit čistotu výroby. Na druhé straně prostředí výroby L-Glutaminu,BCAA pocházejícího z chemické syntézy je horší kvůli přídavným toxickým a škodlivým chemickým látkám, jako jsou metanol a CS2, které poškozují životní prostředí dokonce i po zpracována iacute;.\n\nBudoucnost vývoje\n\nL-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace patří k přírodním produktům. Vyhovuje mezinárodním požadavkům ochrany životního prostředí a zřídka kdy může životní prostředí znečistit. Proto může být jeho velkovýroba realizována a budoucnost této výroby je optimistická. Na druhé straně je bez budoucnosti L-Glutamin,BCAA vyráběný chemickou syntézou, při použití škodlivých chemických látek, jako jsou metanol, CS2 atd., které mají za následek špatné výrobní podmínky a znečišťují životní prostředí. Proto byla výroba L-Glutam inu,BCAA chemickou syntézou kompletně zakázána v mnoha jiných zemích, jako jsou Japonsko, Korea atd.
Nakladatel: LSP nutrition
ISBN: 4260283683666
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..