Banán plátky lyofilizované 150 g
296 Kč 301 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Nakladatel: | BigBoyButter |
ISBN: | 8594193030415 |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Učebnice jazyka C 1.díl 6.v.
Pavel Herout
-
Učebnice jazyka Java 5.v.
Pavel Herout
-
TCP/IP v kostce
Rita Pužmanová
-
Učebnice jazyka C 2.díl
Pavel Herout
-
Informatika pro základní školy 1
Vladimír Němec; Libuše Kovářová
-
Zoner Photo Studio X
Josef Pecinovský
-
Java 8
Herbert Schildt
-
Excel VBA
Martina Králíčková
-
Microsoft Excel 2016 Podrobná uživate...
Jiří Barilla, Květuše Sýkorová, Pavel Simr
-
Typografický manuál
Vladimír Beran
-
Moderní programování – sbírka úloh k ...
Radek Stavěl
-
Nápadník do informatiky
Martin Pokorný
-
Arašídový krém gastro 1000g crunchy -
-
Grand zero s bílou čokoládou 250 g
-
Mango plátky lyofilizované 130 g
-
Grand zero s mléčnou čokoládou 250 g