Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 25.09
PPL Středa 25.09
Osobní odběr Čtvrtek 26.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Biopron FORTE 60 tobolek

Biopron FORTE 60 tobolek

606  Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

PROBIOTICKÝ KOMPLEX + S. BOULARDII

  • Unikátní probiotický komplex na trhu s kombinací S. Boulardii, laktobacilu a prebiotik.
  • 3 složky = trojitá obnova střevní mikroflóry.
  • Pro dospělé a děti již od ukončeného 6. měsíce.
  • 10 miliard CFU v denní dávce.

BIOPRON Forte, kombinuje výjimečnou probiotickou kvasinku Saccharomyces boulardii s kmeny rodu Lactobacilllus a prebiotiky. Čtěte, prosím, pozorně následující informace o produktu.

 
Pro dospělé a děti od 6 měsíců Složení odborně posouzeno Českou pediatrickou společností Bez lepku, vhodný i pro diabetiky Žádejte bez receptu v každé lékárně
 

Charakteristika

BIOPRON Forte obsahuje speciální kombinaci probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces boulardii doplněnou o prebiotické fruktooligosacharidy. Díky vysoké kvalitě surovin, použitým procesům a metodám balení je obsah probiotických kultur chráněn před vzdušnou vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy, což zajišťuje jejich životnost a aktivaci až v zažívacím traktu na místě určení. Speciální technologie zpracování zajišťuje odolnost obsažených bakterií vůči žaludečním i žlučovým kyselinám, které se tak dostanou neporušené až do tlustého střeva.

Použití

  • K doplnění střevní mikroflóry při / po prodělaném průjmu

  • Při změně stravovacích návyků a konzumaci rizikových potravin, např. při cestování

  • Vhodný pro dospělé a děti již od 6 měsíců

Hlavní složky

  1. Probiotika: jsou živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele (definice FAO/WHO, 2002).

Saccharomyces boulardii – vykazuje schopnost vázat na sebe bakterie a je velmi dobře tolerovaná.

  1. Prebiotika: jsou selektivně fermentované ingredience, které umožňují selektivní změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav (definice Gibson, 2004).



CO DĚLAT, KDYŽ NÁS POSTIHNE PRŮJEM?


Všichni to známe: léto, horko, cestování, grilování, zmrzlina a jiné rizikové potraviny… a s  tím spojený častý výskyt průjmů zejména bakteriálního původu.

Průjem výrazně narušuje střevní mikroflóru. Jedná se o přirozenou snahu organismu zbavit se nebezpečných toxinů, které způsobují zažívací obtíže, čímž se však zbavuje i přirozených bakterií.

Akutním průjmem rozumíme časté (více než 3x denně) vyprazdňování řídké stolice, které vzniká náhle a trvá maximálně 14 dní. Současně objem stolice převyšuje 250 ml, respektive 200 g denně.*
 

Základní doporučení při akutním průjmu:

  • Dbejte na dostatečný příjem tekutin (4 litry denně, sladký čaj, minerálky, rehydratační roztok).
  • Omezte tuky a projímavé potraviny.
  • Příjem potravin upravte podle individuální snášenlivosti, jezte spíše v  menších dávkách a častěji. Z  potravin je při průjmu doporučována bramborová kaše, vařené brambory, rýže, pečivo, suchary, piškoty, banány, jablka, rýžový či mrkvový odvar.
  • Pozor na dodržování hygienických zásad, abyste zabránili šíření infekce.
  • Poraďte se v  lékárně o přípravcích, které pomohou průjem rychle zastavit.
  • Pro obnovu průjmem narušené střevní mikrofl óry je vhodné doplňovat probiotika, zejména přípravky obsahující probiotickou kvasinku Saccharomyces boulardii.

POZOR! Při podezření na dehydrataci organizmu (hrozí hlavně u dětí a starších osob) nebo pokud průjem neustává navzdory výše uvedeným doporučením, je nutné vyhledat lékaře.
Nakladatel: Walmark
ISBN: 8596024012607
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..