Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 09.10
PPL Středa 09.10
Osobní odběr Čtvrtek 10.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dětská tuina. Tradiční čínské masáže dětí

Dětská tuina. Tradiční čínské masáže dětí
19 %

558  Kč 689 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace představuje tradiční čínské dětské masáže, založené na staletých zkušenostech generací praktiků. Jednoduchými metodami, přístupnými i laikům, můžete řešit mnoho zdravotních problémů, běžných v dětském věku a působit preventivně na jeho zdravý vývoj.

\n

Zdraví dítěte je jistě první starostí každého rodiče. Tato publikace se může stát vaším užitečným pomocníkem k tomu, jak vlastními silami účinně pomoci zdravému vývoji dítěte. Tradiční čínské dětské masáže představují unikátní propracovaný systém založený na staletých zkušenostech generací praktiků.

\n

Jednoduchými metodami, přístupnými i laikům, umožňují pozitivně ovlivňovat zdravotní stav dítěte. Kniha zevrubně pojednává o všech aspektech čínských dětských masáží, historii počínaje přes charakterizování dětského organismu, jak jej vnímá čínská medicína, způsoby vyšetřování, specifické techniky a body používané jenom v dětských masáží až po ozdravné a preventivní metody. Největší důraz je kladen na praktickou část, která podrobně vysvětluje, jak konkrétně postupovat u různých zdravotních problémů.

Nakladatel: TCM Consulting and Publishing
ISBN: 989-57-0798-957-0
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 311
Mohlo by se vám také líbit..