Úvod do mlékařství
18
%
168 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
* Syrové mléko
* Hustota mléka
* Tuk v mléce
* Sušina mléka, zkrácený rozbor
* Kyselost mléka
* Konzumní mléko
* Smetana a máslo
* Zahuštěné, sušené a kysané mléčné výrobky
* Sýry
* Tvaroh
* Mikrobiologické hodnocení
Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita v Praze |
ISBN: | 978-80-213-1665-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 99 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • laboratorní cvičení • mlékařství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Místo, kde žijeme pro 4. a 5. ročník ZŠ
Zdeněk Szczyrba; Irena Smolová
-
Zeměpis 6 Pracovní sešit
Kolektiv Autorů
-
Česká republika
Milan Holeček
-
Písničková abeceda
Jan Zíma; Alena Zímová
-
Zeměpis Pracovní sešit 6. - 7. ročník
Brychtová
-
Zeměpis Společenské složky krajiny Po...
Miroslav Pluskal
-
Základy zeměpisných znalostí
Josef Herink
-
Atlas
Pavel Červinka
-
Zeměpis 1
Vít Voženílek
-
Zeměpis Světadíly
Marie Krausová; Petr Kraus
-
Zeměpis 6 pro základní školy Planeta ...
Jaromír Demek
-
Zeměpis Světový oceán/Evropa
Jiří Chalupa
-
Politika rozvoje venkova EU
Jana Poláková
-
Fyziologie rostlin
-
Cvičení z fyziologie rostlin
-
Základy chovu prasat
Roman Stupka