Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 24.04
PPL Čtvrtek 24.04
Osobní odběr Pátek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úvod do mlékařství

Úvod do mlékařství
18 %

168  Kč 207 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
* Syrové mléko * Hustota mléka * Tuk v mléce * Sušina mléka, zkrácený rozbor * Kyselost mléka * Konzumní mléko * Smetana a máslo * Zahuštěné, sušené a kysané mléčné výrobky * Sýry * Tvaroh * Mikrobiologické hodnocení
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
ISBN: 978-80-213-1665-2
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 99
Zařazení: učebnice vysokých škol laboratorní cvičení mlékařství
Mohlo by se vám také líbit..