Hygiena výživy a nutriční epidemiologie
7
%
251 Kč 270 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. Podává rovněž přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou.
Druhá část, Epidemiologie, podává přehled obecné epidemiologie a blíže se zabývá nutriční epidemiologií a epidemiologií neinfekčních i infekčních onemocnění souvisejících s výživou.
Autor: | Kudlová Eva |
Nakladatel: | Univerzita Karlova |
ISBN: | 978-80-246-1735-0 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 287 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • hygiena výživy • výživa člověka • epidemiologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Mluvnice současné češtiny I. Jak se p...
-
Minerva 1890-1936
Milada Sekyrková
-
Vývojová psychologie - Dětství a dos...
Marie Vágnerová
-
Biochemie pro studující medicíny - so...
Miroslav Ledvina
-
Základy imunologie pro zubní a všeobe...
-
Jazyk – jeho český příběh
-
Jan Hus známý i neznámý
-
Příležitosti a výzvy environmentálníh...
-
Testové otázky z obecné patologie
Zdenka Vernerová
-
Smrt a zmrtvýchvstání národa
Marek Nekula
-
Novinové zpravodajství a noviny v Čec...
-
Sociální a posudkové lékařství
-
Stereografická řešení
-
Nad Evropou půlměsíc
-
Credit risk and financial crises
Jan Ander
-
Základy forenzního zubního lékařství