Technologie potravin I
16
%
661 Kč 783 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-509-1 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 300 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • masné výrobky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Udělej si svoji knihu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Háčkování - Vzory od A do Z
Hazellová Sarah
-
Šijeme pro miminko - 28 snadných oble...
Leloup Isabelle
-
Háčkování - hračky, ozdoby, drobnosti
Lenka Bednářová
-
Běžící Buddha - Běháním a meditací k ...
Mipham Sakyong
-
Levandule - Recepty, návody a tipy pr...
Mirka Koníčková
-
Putování přírodou Stromy, květiny, ptáci
Laura Howell
-
Háčkování - Jak na to - Více než 300 ...
Jan Eatonová
-
Pleteme z pedigu
Karla Hátleová
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník