Procesy potravinářských a biochemických výrob
20
%
588 Kč 738 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové.
Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-527-5 |
Rok vydání: | 2003 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 308 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Pedagogika pro učitele
Alena Vališová
-
Logopedie
Jiřina Klenková
-
On-Line
Dewald, Wilfried
-
The Freedom Writers Diary
Gruwell, Erin
-
Metodika zpěvu
-
How to Teach English, w. DVD
Harmer, Jeremy
-
Základy obecné pedagogiky
-
Psychologie
Jaroslav Koťa
-
Make it Stick
Brown, Peter C.
-
Jan Amos Comenius. Bd.1
Arnhardt, Gerhard
-
Kunsttherapie in der Sozialen Arbeit
Menzen, Karl-Heinz
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.