Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13
%
608 Kč 700 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských
a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům
o odborné znalosti související s inženýrskými procesy
při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako
učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného
zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních
informací pro odbornou veřejnost a pracovníky
v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického
inženýrství, včetně měření základních technologických
veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-086-6 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 495 |
Zařazení: | kolektivní monografie • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Milk and Honey
Kaur Rupi
-
Stingl Miloslav. Biografie cestovatel...
Chroust, Adam
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Příběh umění
Ernst Hans Gombrich
-
Osho Zen Tarot
Thomas Greiner
-
Muž, který chtěl být šťastný
Laurent Gounelle
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Den, kdy jsem se naučil žít
Laurent Gounelle
-
Člověk a jeho symboly
Carl Gustav Jung
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
Posilování - anatomický průvodce
Delavier Fréderic
-
Kmotr Mrázek Trilogie
Kmenta Jaroslav
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Krizová komunikace
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda