Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
14
%
427 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
Autor: | Katz, Sandor Ellix |
Nakladatel: | Alferia |
ISBN: | 978-80-271-0316-4 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - vázané |
Počet stran: | 360 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Umění fermentace II. Pivo a další alk...
Katz, Sandor Ellix
-
Sztuka fermentacji
Katz, Sandor Ellix
-
Fermentation as Metaphor
Katz, Sandor Ellix
-
Neodvracej pohled - Léčivá síla mindf...
Santorelli, Saki
-
Polibek kobry - Ženský aspekt v józe ...
Hu Barbora
-
Štěstí - Co pro ně můžeme udělat
Nhat Hanh Thich
-
Přivítejte nevítané - Umění soucitu v...
Pema Čhödrön
-
Čung-jüan čchi-kung - První etapa vze...
Sü Ming-tchang
-
Když není úniku
Pema Čhödrön
-
Jak přírodně na candidu