Potraviny a nápoje v kostce
26
%
125 Kč 169 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu E. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
Autor: | Libor Mašek |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 978-80-904093-5-4 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 220 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Solničení v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Genau! 1 2018 (A1) – učebnice s praco...
Carla Tkadlečková
-
Chill out 1 - CUP
Tkadlečková C., Perná T., Krulišová D.,
-
Matematika pro tříleté učební obory S...
Emil Calda
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová