Cukrářská výroba III
326 Kč 330 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Autor: | Bláha Ladislav a kolektiv |
Nakladatel: | Informatorium |
ISBN: | -6583 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cu...
Klopfštoková Pavlína
-
Cukrářská výroba I
František Kadlec
-
Cukrářská výroba II
Jan Bláha
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Chill out 1 - CUP
Tkadlečková C., Perná T., Krulišová D.,
-
Chill out 2 - Angličtina pro SOŠ a SO...
Tkadlečková C., Perná T., Krulišová D.,
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
P. Adámková
-
První pomoc pro střední zdravotnické ...
Beránková, Monika; Fleková, Anna; Holzhauserová, Blanka
-
Škola střihů - Dámské kalhoty
Jana Kocurková
-
Materiály II pro 3.ročník kosmetičky
Zahradník Miroslav
-
Základy automatizace
Pleskot Alois