Technologie v kostce
23
%
122 Kč 159 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin. Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Autor: | Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | -903202 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Solničení v kostce
-
Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ
Marie Sochrová
-
Český jazyk pro 1.-3. ročník odbornýc...
Štěrbová, Dana; Rašková, Miluše; kolektiv autorů
-
Český jazyk pro 1. - 3. ročník odborn...
Štěrbová, Dana; Rašková, Miluše; kolektiv autorů
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Terárium A - Z
Ivan Kocourek