Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště
227 Kč 229 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
Autor: | |
Nakladatel: | Septima |
ISBN: | 9788072162840 |
Rok vydání: | 0000 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravý...
-
Udělej si svoji knihu
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Bestiář Harryho Pottera
-
Kuba - Lonely Planet
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Domácí m...
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Vozidla
-
AllatRa
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Louka
-
Raduga po novomu 1
-
Pletení - Vzory od A do Z
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
-
Zelinářství pro odborná učiliště (2.v...
Josef Pokorný
-
Oděvní materiály pro odborná učiliště...
Mračková Irena
-
Epidemiologie a hygiena pro odborná u...
Eva Dvořáková
-
Základy zahradnické výroby pro odborn...
Josef Pokorný