Stolničení
426 Kč 460 Kč
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
Autor: | Gustav Salač |
Nakladatel: | JUDr. František Talián - FORTUNA |
ISBN: | 80-7168-752-9 |
Rok vydání: | 2004 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | učebnice středních škol • stolničení • pohostinství |
-
Receptury teplých pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Milada Hudcová
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Potraviny a výživa – učebnice pro odb...
Marie Šebelová
-
Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
-
Planimetrie Pracovní sešit
Marek Liška
-
Planimetrie Učebnice
Marek Liška