Cukrářská výroba II
5
%
270 Kč 283 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.
Autor: | Ludvík Bláha |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7333-098-9 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | učebnice středních škol • cukrářství • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Elektrotechnika I
František Krejčí
-
Opravárenství a diagnostika III
Josef Pošta
-
Psychologie a pedagogika I
Marie Rozsypalová
-
Opravárenství a diagnostika II
Josef Pošta
-
Stavba a provoz strojů
Vladislav Kemka
-
Psychiatrie
Ján Praško
-
Materiály učební obor Kadeřník
Emanuel Peterka; F. Kocourek; M. Podzimek
-
Odborné kreslení
Zdeněk Holouš