Technológia 2/1 pre 2.ročník UO cukrár/1 (slovensky)
9
%
630 Kč 691 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V technológií pre druhý ročník cukrárov sa žiaci dozvedia o charakteristike a histórií medu, o histórií pernikárstva, o príprave listového cesta a o koloidných roztokoch a ich použití v cukrárskej výrobe.
Autor: | Sládečková, Gabriela |
Nakladatel: | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
ISBN: | 80-8091-006-5 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Suroviny pre 2. ročník učebného odbor...
Sládečková, Gabriela
-
Suroviny pre 3. ročník učebného odbor...
Sládečková, Gabriela
-
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Sládečková, Gabriela
-
Technológia pre 2. ročník učebného od...
Sládečková, Gabriela
-
Technológia pre 2. ročník učebného od...
Sládečková, Gabriela
-
Tovaroznalectvo pre 4. ročník ŠO 2940...
Sládečková, Gabriela
-
Chémia pre 7. ročník základnej školy ...
Mária Vicenová
-
Kémia az alapiskola 7. évfolyama és a...
Mária Vicenová
-
Hospodárska geografia 1 pre 1. ročník...
Baková, Jana a kolektív autorov
-
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Dubová, Gabriela
-
Tovaroznalectvo pre 3. roč.ŠO potravi...
Dubová, Gabriela; Sládečková, Gabriela
-
Zemepis pre 8. ročník špeciálnych zák...
Mojtová, Kvetoslava
-
Technické kreslenie pre 1.roč.OU 24 S...
Jozef Žarnay
-
Suroviny pre 1. ročník učebného odbor...
-
Metodická príručka k učebnici biológi...
Mária Uhereková
-
Strojníctvo II. pre ročník SPŠ 2.upra...
Michalíková, Katarína