Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 07.11
PPL Čtvrtek 07.11
Osobní odběr Pátek 08.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár (slovensky)

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

619  Kč 622 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-384-7
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136
Mohlo by se vám také líbit..