Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 06.03
PPL Čtvrtek 06.03
Osobní odběr Pátek 07.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár (slovensky)

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

674  Kč 693 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-384-7
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136
Mohlo by se vám také líbit..