Základy ekonomiky pro střední a vyšší hotelové školy
18
%
135 Kč 164 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice seznamuje studenty se základními ekonomickými pojmy, s mechanizmem fungování trhu, s podnikem a jeho funkcí, se způsoby vzniku a zániku jednotlivých právních forem podnikání. Pomáhá pochopit podnikové činnosti a smysl podnikání, pojmy náklady, výnosy, výsledek hospodaření a začlenění podniku do systému národního hospodářství. Učebnice obsahuje řadu schémat a příkladů, včetně řešených, a za každým tematickým celkem jsou kontrolní otázky a úkoly. Druhé, upravené vydání.
Autor: | Kočí Jana, Šamšová Lenka |
Nakladatel: | Fortuna |
ISBN: | 978-80-7373-127-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 144 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Passt schon! - 2. díl, učebnice a pra...
Dusilová, Doris; kolektív autorov
-
Čítanka 1
Otakar Slanař
-
Odmaturuj! z biologie
-
Goniometrie Pracovní sešit
Marek Liška
-
Literatura
Taťána Polášková; Dagmar Milotová; Zuzana Dvořáková
-
Stručná mluvnice česká Mluvnická a sl...
Vlastimil Styblík; Marie Čechová
-
Sloh
Milena Fucimanová
-
Český jazyk pro 1. ročník středních škol
Marie Čechová
-
Matika pro spolužáky: Planimetrie - PS
Marek Liška
-
Chemie pro studijní obory SOŠ a SOU n...
Jaroslav Blažek
-
Občanský a společenskovědní základ Pr...
Zlámal Jaroslav a kolektiv
-
Těsnopis
Oldřich Ptáček
-
Účetnictví pro střední a vyšší odborn...
Irena Králová
-
Ekologický přírodopis pro 8. ročník Z...
Danuše Kvasničková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková