Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár (slovensky)
14
%
609 Kč 708 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
Autor: | Anna Schneiderová |
Nakladatel: | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
ISBN: | 978-80-8091-349-6 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 88 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny
Anna Schneiderová
-
Sprechen Sie Deutsch? 2. - Kniha pro ...
Anna Schneiderová
-
Dětská hematologie
Anna Schneiderová
-
Sprechen Sie Deutsch? 2. /B1/
Anna Schneiderová
-
Malý atlas liečivých rastlín
Anna Schneiderová
-
Matematické tabulky - kompletná sada
Anna Schneiderová
-
Krížiková výšivka
Anna Schneiderová
-
Filmový klavír
Anna Schneiderová
-
Drobné pečivo
Anna Schneiderová
-
Diabetes mellitus 1.typu a asociované...
Anna Schneiderová
-
Cievne prístupy
Anna Schneiderová
-
Zákonník práce - komentár
Anna Schneiderová
-
Hospodárska geografia 1 pre 1. ročník...
Baková, Jana a kolektív autorov
-
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Dubová, Gabriela
-
Tovaroznalectvo pre 3. roč.ŠO potravi...
Dubová, Gabriela; Sládečková, Gabriela
-
Suroviny pre 3. ročník učebného odbor...
Dubová, Gabriela