Stravovací služby (brož.)
241 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních. Nedílnou součástí jsou praktické příklady. Určeno studentům VŠ a VOŠ a začínajícím podnikatelům.
Autor: | Mlejnková Lena |
Nakladatel: | Idea servis |
ISBN: | 978-80-85970-88-3 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 168 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technika zahraničních zájezdů (3. akt...
Eva Kunešová
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těs...
Jaroslava Stejskalová
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy ekonomiky cestovního ruchu
Zdenka Petrů
-
Podnikový finanční management
Milan R. Paták
-
Kongresový cestovní ruch
Ján Orieška
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výr...
Kolektiv Autorů
-
Péče o architektonické dědictví 2. díl
Kolektiv Autorů
-
Péče o architektonické dědictví 1. díl
Kolektiv Autorů
-
Řízení provozu cestovních kanceláří
Pompurová Kristína
-
Dějiny výtvarné kultury 2 - 4.vydání
Bohumír Mráz
-
Společensky odpovědný cestovní ruch
Josef Zelenka
-
Evropská ekonomická integrace a cesto...
Houška Petr, Petrů Zdenka,
-
Metodika činnosti průvodce cestovního...
Orieška, Ján
-
Dějiny výtvarné kultury 3
Bohumír Mráz