Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 19.02
PPL Středa 19.02
Osobní odběr Čtvrtek 20.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologie přípravy pokrmů 5

Technologie přípravy pokrmů 5
14 %

120  Kč 139 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA
ISBN: 80-7168-863-0
Rok vydání: 2003
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Zařazení: jídla kuchařské recepty učebnice středních škol kuchařství
Další knihy z edice Učebnice