Technologie v kostce
99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Autor: | Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 80-238-1587-3 |
Rok vydání: | 9372 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 147 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie v kostce
Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Erotova lampa
Radim Uzel