Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy
5
%
126 Kč 133 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Autor: | Jaroslava Stejskalová |
Nakladatel: | Idea servis |
ISBN: | 978-80-8597-053-1 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 64 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těs...
Jaroslava Stejskalová
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Cukrářská výroba III
Bláha Ladislav a kolektiv
-
Stravovací služby (brož.)
Mlejnková Lena
-
Technika zahraničních zájezdů (3. akt...
Eva Kunešová
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy ekonomiky cestovního ruchu
Zdenka Petrů
-
Podnikový finanční management
Milan R. Paták
-
Kongresový cestovní ruch
Ján Orieška
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výr...
Kolektiv Autorů
-
Péče o architektonické dědictví 2. díl
Kolektiv Autorů
-
Péče o architektonické dědictví 1. díl
Kolektiv Autorů
-
Řízení provozu cestovních kanceláří
Pompurová Kristína
-
Dějiny výtvarné kultury 2 - 4.vydání
Bohumír Mráz
-
Společensky odpovědný cestovní ruch
Josef Zelenka