Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
146 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Autor: | Jaroslava Stejskalová |
Nakladatel: | Idea servis |
ISBN: | 978-80-8597-051-7 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stravovací služby (brož.)
Mlejnková Lena
-
Technika zahraničních zájezdů (3. akt...
Eva Kunešová
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy ekonomiky cestovního ruchu
Zdenka Petrů
-
Podnikový finanční management
Milan R. Paták
-
Kongresový cestovní ruch
Ján Orieška
-
Řízení provozu cestovních kanceláří
Pompurová Kristína
-
Dějiny výtvarné kultury 2 - 4.vydání
Bohumír Mráz
-
Společensky odpovědný cestovní ruch
Josef Zelenka
-
Evropská ekonomická integrace a cesto...
Houška Petr, Petrů Zdenka,
-
Metodika činnosti průvodce cestovního...
Orieška, Ján
-
Dějiny výtvarné kultury 3
Bohumír Mráz
-
Šest skoků do budocnosti