Potraviny a nápoje v kostce
21
%
134 Kč 169 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu E. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
Autor: | Libor Mašek |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-3-12-13 -6 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 211 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý