Systém kritických bodů v obchodě
15
%
267 Kč 315 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace poskytuje potřebné a ucelené informace a praktické návody k orientaci v oblasti zavedení systému HACCP při prodeji potravin. Je určena především pro provozovatele v oblasti malého a středního podnikání. Její text zahrnuje na různých úrovních (od velmi obecného po odbornější) vysvětlení principů správné hygienické praxe, principů HACCP, přehled možných zdravotních nebezpečí z potravin, shrnutí požadavků na osobní a provozní hygienu a také praktický návod s příklady dokumentace, které prodejcům mohou posloužit při zavádění nových postupů, pro splnění požadavků evidence systému i pro již zmíněnou potřebu doložit dodržení podmínek v případě sporů.
Autor: | Michal Voldřich |
Nakladatel: | České a slovenské odbor.nakl. |
ISBN: | 80-903401-2-1 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 74 |
Zařazení: | příručky • prodej • potraviny • hygiena potravin • kontrola potravin |