Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
222 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Autor: | Marie Šebelová |
Nakladatel: | Parta |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná...
Marie Šebelová
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie 1.díl zámečnícké práce a ...
Dana Fialová
-
Kuchařské práce – technologie 1. díl ...
Šindelková Alena
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Fiala Petr a kolektiv
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Stolničení - učebnice pro odborná uči...
Šindelková Alena
-
Výchova k občanství 2.stupeň/1.díl pr...
Borejová Stanislava
-
Matematika pro 2. stupeň ZŠ speciální...
Blažková Božena
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena
-
Praktický zeměpis, učebnice pro 2. st...
Kortus František
-
Dějepis, 4. díl, učebnice pro 2. stup...
Valenta, Milan
-
Čteníčko 2 – pracovní sešit ke čtení ...
Dana Dvořáková