Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
272 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku
Autor: | Čermáková Ludmila |
Nakladatel: | Parta |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 84 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Stolničení - učebnice pro odborná uči...
Šindelková Alena
-
Kuchařské práce – technologie 1. díl ...
Šindelková Alena
-
Materiály – učebnice pro učební obor ...
Kaděra Vratislav
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná...
Marie Šebelová
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Fiala Petr a kolektiv
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Dana Fialová
-
Cukrářské práce, technologie (1.–3. r...
Měsíčková Věra
-
Technologie 1.díl zámečnícké práce a ...
Dana Fialová
-
Potraviny a výživa – učebnice pro odb...
Marie Šebelová
-
Zeměpis – Česká republika, pracovní s...
Kortus František
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena
-
Praktický zeměpis, učebnice pro 2. st...
Kortus František
-
Dějepis, 4. díl, učebnice pro 2. stup...
Valenta, Milan