Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.02
PPL Středa 05.02
Osobní odběr Čtvrtek 06.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)

272  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku
Autor:
Nakladatel: Parta
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 84
Mohlo by se vám také líbit..