Jsou rostliny k jídlu?
391 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii. Kniha je určena kuchařkám, konzumentům i potravinovým odborníkům a ti v ní naleznou spoustu zajímavých a zásadních faktů a též podnětů, jak zeleninu a ovoce vybírat a připravovat zdravěji než dosud.
Autor: | Hotzký, Jiří |
Nakladatel: | Arsci |
ISBN: | 978-80-7420-054-0 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anglická gramatika. Cvičení a testy, ...
Natálie Bakalářová
-
Dějiny umění ve výtvarné kultuře zápa...
Vaňek, Jiří
-
Malostranský hřbitov. Historie a souč...
Kalinová, Gabriela; Hnojil, Adam
-
Anglická cvičení pro gymnázia, středn...
Natálie Bakalářová
-
Dějiny umění ve výtvarné kultuře zápa...
Vaňek, Jiří
-
14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vr...
Petr Hugo Šlik
-
Jaroslav Ježek a Osvobozené divadlo
Václav Holzknecht
-
Strach pod Karpaty
Šlik, Petr Hugo
-
Rozeznělé partitury
Olga Kittnarová
-
Tvořivost učitele a účastníci fyzikál...
Zdeněk Kluiber
-
Zpáteční lístek
Zdeněk Janík
-
Filosofie v kultuře západní tradice
Vaňek, Jiří
-
Stín Černého motýla
Šlik, Petr Hugo
-
O boji řetězem způsobem COMBAT KEMPO
Petr Zárybnický
-
O možné fyzikální podstatě gravitační...
Kálal, Milan
-
Česko-anglický pedagogický slovník
Průcha, Jan