Chřest v kuchyni
96
%
49 Kč 1 305 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví.
Autor: | Jarmila Teplíková |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 80-7021-837-1 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 110 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • chřest |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Město
Alena Vondrušková; Vlastimil Vondruška
-
Kuchařka při onemocnění slinivky
Růžena Milatová
-
Máme na víc
Jiří Nádoba, Danuše Nerudová
-
Královna děsu aneb Panická porucha
Radkin Honzák
-
Odvaha ke svobodě
Jan Sokol
-
Vědomí a realita
Jiří Horáček
-
Naděje v dějinách
Tomáš Petráček
-
Kuchařka pro diabetiky
Antonín Fňašek; Vladimíra Havlová
-
O nemoci, která se nazývá schizofrenie
Martin Jarolímek
-
Osm múz mého života
Josef Koutecký
-
Příběhy apoštolů. Novozákonní apokryf...
Petr Pokorný
-
Izajáš
Gabriela Ivana Vlková
-
Soumrak moci
Moisés Naím
-
Bible 101 nejdůležitějších otázek
Bernhard Lang
-
Michael Douglas
Eliot Marc
-
Člověk romantismu a jeho svět
François Furet